Datorita situatiei exceptionale si din dorinta de a maximiza siguranta candidatilor si cadrelor didactice, intreaga procedura de evaluare se va desfasura online, toate disciplinele, toate clasele.

Pentru candidatii la disciplinele Astronomie si Biologie va avea loc sambata 17.10.2020 ora 10:00 o simulare pentru acomodarea acestora cu noua metoda de evaluare.
Duminica 18.10.2020 incepand cu ora 10:00 va avea loc proba de selectie pentru disciplinele Astronomie si Biologie, toate clasele.

Calendarul sustinerii simularilor si probelor de testare online a cunostintelor pentru celelalte discipline va fi afisat maine 16.10.2020, acestea realizandu-se pe parcursul saptamanii urmatoare.

Veti primi pe adresele de email folosite la inscriere instructiuni de conectare pentru conturi dedicate @cjexdolj.ro folosind solutia Google Suite pentru Educatie. Aceste conturi le veti folosi atat pentru testarea initiala, cat si pentru participarea la activitatile CJEx Dolj in acest an scolar, in special functionalitatile de Calendar si Meet.

Pentru a primi mai repede informatiile pe parcursul perioadei de testare ne puteti urmari si pe https://www.facebook.com/CJExDolj